Wie zei dat mijn leven saai is

In Wie zei dat mijn leven saai is zien we een vrouw die alle uitdagingen van het leven aangaat.

Na een turbulente studietijd in Amsterdam waar ze op de barricades klimt, richt ze een vrouwencabaret op waarmee ze door het hele land toert. Met gelijkgestemden begint ze een woongroep midden op het Friese platteland, het worden zevenentwintig roerige jaren. Na de aanschaf van één Fries paard volgen er snel meer, de zwarte parels laten haar niet meer los.

Als eerste vrouw brengt ze het zelfs tot inspecteur van het Koninklijk Fries Paarden Stamboek. In haar werkzame leven houdt ze zich bezig met het ontwikkelen van talenten bij jongeren die minder kansen hebben gekregen. Haar carrière eindigt in het beroepsonderwijs als manager en innovatiecoach in de creatieve maakindustrie.
Laat je verrassen: hoe ze iedere dag plukt alsof het haar laatste is.

Te koop bij Nobelman Boeken